Nieuwe plaatsing

Platte daken winnen steeds meer aan populariteit, zowel bij nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten. Ze stralen een moderne uitstraling uit en passen perfect bij hedendaagse architectuur. Voor het plaatsen van platte daken kunt u rekenen op Dafridak, van de dakconstructie tot de afwerking met zink- en koperwerken en dakkoepels om extra natuurlijk licht binnen te laten. We gebruiken hoogwaardige roofing van het merk Icopal voor de dakbedekking.

Renovatie van uw platte dak

Als uw woning al een plat dak heeft, maar toe is aan renovatiewerkzaamheden, staat Dafridak ook voor u klaar in regio Putte. We vernieuwen alle onderdelen van uw platte dak, inclusief de roofing en isolatie zodat het dak volledig waterdicht is. Zelfs als u alleen de dakgoten van uw platte dak wilt laten renoveren, kunt u vertrouwen op de expertise van Dafridak.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Indien gewenst, komen we langs voor een opmetingen en stellen we een prijsofferte voor u op. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en uw platte dak te voorzien van de beste oplossingen.