Waarom dakisolatie?

Dakisolatie is sinds 2020 wettelijk verplicht geworden, en bij Dafridak helpen wij u graag om aan deze verplichting te voldoen. Bovendien is dakisolatie de meest effectieve manier om uw woning energiezuiniger te maken, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energiekosten. Een investering in dakisolatie verdient zichzelf snel terug. Daarnaast is het isoleren van uw dak ook ideaal als u uw zolder als bruikbare ruimte wilt benutten. SUBSIDIES VOOR DAKISOLATIE

Bij Dafridak begrijpen we dat het verkrijgen van subsidies een belangrijke overweging kan zijn bij het nemen van beslissingen over dakisolatie. Daarom bieden wij een "isolatie attest" aan, waarmee u in aanmerking kunt komen voor subsidies. Ons team zal zorgvuldig het isolatieproces documenteren en u voorzien van het nodige attest om subsidies aan te vragen.

Hoogwaardige dakisolatie

Bij Dafridak isoleren we zowel hellende als platte daken met hoogwaardige isolatiematerialen, zoals glaswol en rotswol. Afhankelijk van uw behoeften en budget kunnen we de juiste keuze maken. Rotswol is van nature brandwerend en biedt tevens uitstekende akoestische isolatie. Glaswol is een iets voordeliger isolatiemateriaal dat vaak wordt gebruikt voor het isoleren van hellende daken. U kunt vertrouwen op ons professioneel advies bij het selecteren van het juiste isolatiemateriaal.

Binnenisolatie versus buitenisolatie

Binnenisolatie: Indien het dak in goede conditie is en er geen behoefte is aan ingrijpende wijzigingen aan de buitenkant van het dak, kunnen we ervoor kiezen om het dak aan de binnenkant te isoleren. Hierbij maken we gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen zoals glaswol of rotswol. Deze materialen zijn effectief in het verbeteren van de thermische prestaties van uw dak en dragen bij aan een energiezuinigere woning.

Buitenisolatie: In sommige gevallen kan het nodig zijn om het dak vanaf de buitenkant te isoleren. Bij platte of hellende daken kunnen we gebruikmaken van geavanceerde isolatieoplossingen, zoals PUR-platen of het sarking-systeem van Recticel (Powerroof Max). Deze materialen bieden uitstekende thermische isolatie-eigenschappen en zorgen voor een efficiënte afdichting van het dak.

Ongeacht of u kiest voor binnenisolatie of buitenisolatie, kunt u vertrouwen op onze expertise en professionele aanpak. We zullen uw specifieke situatie beoordelen en het meest geschikte isolatiesysteem voor uw dak aanbevelen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze binnen- en buitenisolatiediensten