Kleine en grote reconstructies

Heeft u onlangs een oudere woning gekocht die u volledig aan het opknappen bent, of is uw dak simpelweg toe aan een grondige renovatie? In deze gevallen is een dakrenovatie vaak noodzakelijk. Tijdens onze renovatiewerkzaamheden vernieuwen we de delen van uw dak die aan renovatie toe zijn, terwijl we de gedeelten die nog in goede staat verkeren behouden. Of het nu gaat om grote of kleine renovaties van uw hellend dak, of zelfs om de installatie van binnenisolatie, u kunt rekenen op Dafridak in regio Putte.

Dakbedekking met dakpannen en leien

Voor de dakbedekking kunnen we werken met keramische dakpannen of leien, afhankelijk van uw voorkeur en esthetische wensen. Indien u nog geen idee heeft welk materiaal u wilt gebruiken voor uw dakbekleding, kunnen we u helpen door voorbeelden mee te brengen en u te adviseren. Daarnaast kunnen we uw dak afwerken met zink- en koperwerken en zelfs Velux-ramen integreren. Onze werkwijze stemmen we volledig af op uw specifieke wensen.

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak

Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan zeker contact op met Dafridak. We luisteren graag naar uw behoeften en kijken ernaar uit om te ontdekken hoe we u van dienst kunnen zijn.